gott nytt år !

Jobbet tog över planerna för mitt nyårsfirande. Tanken var en långhelg i Umeå hos bästa Kickan - sushimiddag, shoppa ny outfit för kvällen och ett tolvslagkalas man sent skulle glömma.
Istället har det blivit en ledig nyårsafton hemma hos mor och far tillsammans med Tobias. Pappa kockade till riktig god mat - örtgratinerad hummer till förrätt och plankstek till varmrätt.
Efterrätten - vitchokladmouse med limemarinerade jordgubbar, kiwii och stjärnfrukt njuter jag här hemma i väntan på säng och sömn.
Blev ett glas vin till maten men skumpan får ligga kvar på kylning till en annan gång, förhoppningsvis erbjuder det kommande året många tillfällen att fira.

Det nya året sparkar jag igång med jobb, från morgon till kväll resten utav helgen och det är storhelgsob:n som får en att se ljuset i tunneln. Det blir inget ring klocka ring för min del i år, jag kommer att sova förbi tolvslaget och lika bra det. Det känns inte som nyårsafton ikväll.

Nyårslöfte - ingen mening att att lova något man inte kan hålla men jag ska försöka låta mitt liv gå före jobb för en gångs skull, tidigare har det varit tvärtom men jag måste börja leva om det ska bli någon förändring i mitt liv.
Det är mitt nyårslöfte för 2011, mindre jobb och mer roligt.

Innan jag och Tobias skulle gå ikväll sa pappa att vi måste vara det perfekta paret eftersom vi båda jobbar mycket träffas vi så sällan att vi aldrig hinner tröttna på varandra.
Mitt svar var enkelt - Vi är inget par, av den anledningen att vi har inte tid att bli tillsammans.

Gott Nytt År min läsare !