tur och retur till umeåstad.

Vad jag saknar i Umeå är en riktig salladsbar där man kan kompinera ihop sin egen sallad efter tycke och smak. Eller har jag bara missat att ett sådant ställe redan finns i stan. I så fall vart ?
Iallafall så gjorde jag och mamma det enkelt för oss, jag tog en bakad potatis med skaldjursröra i och mamma en kycklingsallad på caféet inne på coop forum ute på Ersaboda. Kommer inte riktigt ihåg vad stället heter, något namn iallafall och sedan "café och bistro". Det var över förväntan jätte gott, maten höll hög klass och mammas sallad går inte att jämnföra med salladerna som säljs på café akkan här på orten. Jätte smarrigt och jag blev alladeles för mätt.



En snabbvisit tur och retur var det. Inget nöje bara affärer, ok det där kom inte ut rätt men vi åkte ned för mammas läkarbesök på lasarettet. Det blev inget stan men väl på Ersboda svängde vi in på hennes o mauritz och till vår stora förvåning var där clubrabatt på 10% vilket resulterade i att jag köpte mig några nya trosor (behövs alltid om man inte vill gå med rumpan bar) en ny liten sminkväska då min gamla lilla är för liten och min mamma som råkar vara världens bästa mamma fick jag utav en somrig väska att bära runt på allt mitt rat i, allt mitt somriga rat.



Det är nog första och sista gången som jag visar en bild på min trosor så passa på att njut. So long.