good morning sunshines.

Idag skiner solen åter igen. Igårkväll trodde jag att vädergudarna hade besvarat mina böner om dåligt väder ihelgen för det började regna, rent öste ner men det var nog bara tillfälligt.
Ja jag skulle vilja ha dåligt väder i helgen enbart för att jag inte skall behöva ha dåligt samvete för att jag kommer ligga inne i soffan och ta igen 3 veckors förlorat mys med T. Men det blir nog bra iallafall.

Förutom att jag kanske drack ett glas för mycket vin igår så att jag somnade direkt jag la huvudet på kudden så var kvällen toppen bra. Bara att få umgås här hemma med T gjorde nog allt.
Men självklart var maten super smarrig som vi köpt hem från Kitas. Jag tog det vanliga, nudelwok med grönsaker ägg tigerräkor o cashewnötter medans T tog friterade räkor o ris.

Vi såg en film av alla tre vi hyrde, Gullivers resor med Jack Black i huvudrollen. Filmen var bra men seg imellanåt, kom på mig själv med att jag inte tittade så mycket. Upptagen med annat som var mer intressant kanske ;P

Om någon timme ska jag åka iväg ut till Långsjöby för att hjälpa en brud på hennes livs lyckligaste dag. Jag ska fixa brudens håruppsättning, känns spännande och nervöst, vill inte att bruden ska bli missnöjd.

See yooouu later.