tiden rinner iväg.

Det är inte var dag man äter spagetti o köttfärssås och dricker chai latte till, till lunch. But this is no ordinary weekend either. Sitter ensam hemma i syrrans lägenhet, samlar kraft inför kvällens Nike event.

En recap av allt som hänt och skett kanske..
Igår gjorde vi stan eller jag svängde förbi min alsklingsbutik Mango och fyndade en jeanskjol, ett par jeansshorts på rean och en plånbok från den nya sommarkollektionen. Lämnade Kickan med Sandra för att sedan dra bort mot Mariatorget för att träffa Anna, a long lost friend. Vi var i Usa tillsammans för x antal år sedan och tiden har rusat iväg sedan dess och först nu träffas vi på svenska marker. Men vi har båda lovat att bättre oss för det är så roligt att träffas och umgås igen, prata om allt nytt och om gamla minnen.
När jag väl sammanstrålade med Kickan igen på söder var klockan mycket så det blev snabbt in till city och panikhandla en bh och sedan tuben hem igen.
Vi konstaterade ganska snabbt att vi må vara snabbaste tjejerna på att göra i ordning oss för en utekväll. Vi duschade, sminkade, klädde oss. drack flera glas vin, pratade skit och hann även med att fjanta oss framför spegeln och med kameran på drygt en timme. Vem säger att tjejer inte kan.

Middag för sex på Djingis khan efter Sveavägen. En asiatisk restaurang där vi riktade in oss på den mongoliska barbeque:n. Jätte trevligt att äta ute och på ett nytt ställe, jätte god mat som vi fick mätta våra hungriga magar med.
När vi sedan gick från sex till fyra hamnade vi på Vampire lounge på söder. Ett mindre ställe under jorden som genast förde ens tankar till Buffy the vampire slayer, men inte blev man biten för det. Coola drinkar men gott innehåll och roliga namn. Själv körde jag på isiga drinker men snålvattnet rann efter dom glassiga ena om bara min mage hade tillåtit det. Blev en tidig kväll för oss då vårat sällskap var mer intressanta av att studera biologi med varandra än att umgås med oss men lia glad var jag för det, känner inte als för barkvällar nu för tiden.

Idag har vi alla delat på oss. Syrran och Helene har åkt till Leksand och vidare till Gävle över helgen pga Hockey:n. Kickan är och möter en ny vän och jag åkte in till stan för att ta igen all förlorad shoppingtid från igår. Eller rättare sagt köpa väskan på Mango som jag såg igår och inte kunnat sluta tänka på. Blev även en liten present till någon. Jag har inte alls shoppat lika mycket som jag brukar kunna göra så jag är mycket förvånad på mig själv, imponerad. Men det finns inget mer jag vill ha, jag är nöjd för den här gången men det finns dock inga pengar kvar heller. Hade en mycket liten budget denna månad, vilket är synd men det är nog bra att man inte köper bara för att köpa något.